magyar  english 

budapesti masszázs - varázslatok érintéssel...

Kedves Látogatóm! 

Masszőz mester vagyok. A teste szeretni fogja a kezem!

Kispesten, az Europark mellett egy gyönyörű üzletben egyedül dolgozom, tehát egy nagyon nyugodt, igényes környezetbe érkezik, ha hozzám látogat el.

A masszázsaim: hawaii Lomi-lomi masszázs, Niagara Nirvána, Bambusz masszázs, Pinda Sweda masszázs, Selyem és csillag masszázs, különleges és egzotikus kényeztetést adnak, amely nem túlzok, elvarázsolják Önt is! Honlapom videógalériájában pedig, néhány kisfilmmel is megmutatom, milyen lesz nálam :)

Mai rohanó világunkban oly sok minden szól csak az üzletről...

Budapesti-masszazs.hu - varázslatok érintéssel

Lehet, hogy misztikusan hangzik, de van egy hely...

 ahol a test masszírozása "belülről" kezdődik...

a bizalommal elmondott élettörténetek felismerést hozva, szeretetteljes választ kapnak...

 de ha kedvet érez egy új hivatás elsajátításához, szívesen tanítom is!

Kispesten, a Széchényi utcában van egy kis sziget, ahol már  ajtónyitáskor érződik,-

"Igen! Jó helyre érkeztem."„Légy csendes és figyelj! A módszer egyszerű: a masszőz megcsinálja a munkát és a bölcsesség megérkezik magától.” -mondja egy hawaii Kahuna

A masszázs évezredek óta bevált módja a kikapcsolódásnak és a regenerálódásnak. Tartósan kedvező hatást gyakorol a közérzetre, javítja a vérkeringést, lazítja az izmokat, serkenti a nyirok-és emésztőrendszer működését.

Nem utolsó sorban pedig, …Igen, igen finom érzés!

 

Kinek Igen…

A pihenés, a felfrissülés, feltöltődés, csak a saját magunkra való odafigyelés, a zajból a csendbe, a rohanásból a nyugalomba, - Mindenkinek természetes igénye.

Ajánlom a masszázst annak, Aki az 

 „álljunk meg egy pillanatra"

belső hangot meghallja és szakít magára egy órácskát… vagy másfelet:-)

 

Kinek Nem…

Ha láza, valamiféle heveny vagy fertőző betegségben szenved, gyógyuljon meg, azután találkozunk!

Nem javasolt bőrbetegségek és daganatos megbetegedések esetén sem.

 

…ha vérzékenységben szenved, közvetlen menstruáció előtt és első napjaiban is okozhat gondot.

 

A hawai Lomi-lomi masszázs >>  

Hawaii Lomi-lomi masszázs

A hawaii Lomi-lomi masszázs a Hawaii szigetekről származó ősi technika, amit az ott élő emberek "templomi masszázsnak" is neveznek. Ez a fajta rituálé, amiben az izmok mellett a gondolatokat is mélyen és hosszan érintjük, méltán teszi a masszázsok királynőjévé a Lomi-lomi-t!   A szó jelentése: hawaii Lomi-lomi = a víz hullámai között >>> ez a masszázs testének- lelkének adja örökbe azt az élményt, ami a bőrön keresztül érkezve behatol a lélekbe. Aloha!

 

 

 

 

 

Pinda Sweda masszázsPinda Sweda masszázs >>

A Pinda Sweda masszázs egy gyönyörű és csodálatos lehetősége a test-lélek-szellem kényeztetésének. Pinda Sweda masszázs az, amikor a természet gyógyhatású termése és az ember tudása masszázs művészetbe van foglalva. Amikor csak elképzeli, hogy két vászonzsákocska meg van töltve különböző gyógynövényekkel, azok kellemes hőfokra folyamatosan melegítve járják táncukat testének minden pontján, akkor már gondolatban is a felhőkben érezheti magát. Ha pedig úgy dönt, hogy Pinda Sweda masszázst kéri tőlem, majd felfekszik a masszázságyamra, az adott érintések sorozataival gyakorlatilag is eljuttatom a mennyországba...

 

 

 

 

Bambusz masszázs >>Bambusz botok a bambusz masszázs kellékei.

Ohh, Igen! Ez az a masszázs, amiben az emberi erő és a természetes anyagú bambusz párosítása az izmok teljes és mély masszírozását teszi lehetővé. Bambusz masszázs. Már a neve is sokat sejtet, hiszen együtt van mindkettő. Különböző formájú és méretű bambuszrudak és az érintés csodálatos lehetősége: masszázs. Ha végeredményében a felfrissült érzésre vágyik, jöjjön el hozzám! Elég lesz annyit mondania:  itt a testem- bambuszt rá. 

 


Selyem és Csillag masszázsSelyem és Csillag masszázs >>

Krémek nélkül, egy különlegesen finom, lágy selyemmel történik a Selyem és Csillag masszázs, amiben a pihe-puha érintések sorozata a ciróka-maróka kedvelőinek szerez eurórikus örömöt. Selyem és Csillag masszázst végezni valakinek olyan érzést ad nekem, mintha kezeimet csordultig tölteném szeretettel és csak simogatnám, dédelgetném, becézgetném...

 

 

Masszázs Oktatása >>Masszázs Oktatás

Masszázst oktatok kedvességgel, türelemmel, odafigyeléssel, szakmai felkészültséggel. Tanítványaim példáján látom, hogy nem mindig ad örömet az eredetileg választott szakma, többre vágyik, jó érzéseket generálva egy másik embernek adni szeretne. Ilyenkor javasoltam, hogy keressen meg engem, új szakmát adok, hiszen a masszázst oktatom is, nagyon kiscsoportos létszámban vagy egyénileg. Munkám végeztével pedig olyan jó érzés az a tudat, hogy belőlem egy kis részt tovább visz valaki, akinek én tanítottam a masszázst. Alaposan és becsülettel.

 

 

Hitem szerint, a betűimben is érezhető szeretet van a sorok között,- boldogító tevékenységem kívánom, legyen a hasznára! 


MisztikAndi >>>>>>>>>>>>>>>> Budapest kispesti részén, XIX. kerület, a Széchényi utcában...

Telefon: 06-20-539-4437

 

 

Mindig van olyan ünnep vagy alkalom, amikor nagy hangsúllyal bír az ajándékozás kérdése.

Hogy mindezt Ön,- édes "teherként" tudja megélni, szeretettel ajánlom a masszázs utalványaimat, amelyekkel az ajándékozott személy nem csak testben, hanem lélekben- emlékben is felejthetetlen élményekhez jut.

 

 

HÉTFŐTŐL-VASÁRNAPIG

 

 

 


2013 © budapesti-masszazs.hu - Professzionális masszázs - Budapest, XIX. Toldy u. | Minden jog fenntartva.